Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu




silverfisk

Omegaföda
i kvicksilverblank sjö ger
en livaktig kost

 




Bunden vers av Joakim Södersten
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-01 10:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även sillgrisslan måste ju få leva, dö och bli till föda för det efterlevande släktet av straycats
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Joakim Södersten
Joakim Södersten