Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har nån en bättre önskning...

Snart är den tiden här
som vi tänker på
så gärna och så ofta

Att den fort till oss bär
är lämpligt för då
kan vi gå utan kofta

För den är oss så kär
och den ger oss åh...
Grönska blom, sån väldofta




Bunden vers (Rim) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-01 09:32



Bookmark and Share


  ULJO
En bättre önskan kan man väl inte ha när snön vräker ner och kylan biter i kinderna. Vår och värme det är vad vi vill ha just nu.
Tack för att du föder en längtan till .............
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt