Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer att sakna dig i min tysta hysteri

Sitter moget och sensuellt
i en hög på golvet
med mascaran rinnande
längs mina kinder
så förlåt älskling
jag tar inte detta så jävla bra
men jag försöker
trotsar rent utav
känslan av övergivenhet

Har isolerat mig
för att hinna ikapp mitt förstånd
och för att slippa skrika
sluta stirra på mig din jävel
åt de andra som vill ha mig
som du sa att de gör

Folk pratar om mig
med dig
älskling
jag vet
men både du och jag vet varför
så som vi vet
att det enda jag vill är
med dig

Karusellen är igång
det vet du
så håll i dig
håll om mig
älskling
för nu åker vi




Fri vers av opheliavampira
Läst 431 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-01 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira