Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill vara den som är målad naken på ditt staffli...


Fullmåne

Vem vill ha plast i sin magi?
Jag vill vara den som är målad naken
På ditt staffli

Vem vill ha cement i sina skor?
Allt är inte som jag tror
Fotsteg i sanden
Blir
Bort sköljda av tidens tårar

Vem vill vara bunden
Ensam
& inlåst?


Jag skulle vilja röra vid din avkommas panna
Se dig älska
Andas
Av lycka

Det jag tappa vid horisonten
Var du
& solnedgången
Det kom en ny
dag

Vem vill begravas i papper?
”Av jord är du kommen”
Kretsloppets öde är format likt en sol
Fullmåne
Cirklar – cirklar skrämmer mig

En stjärna
Hittar alltid en väg
Hem




Fri vers av Blue Bird
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-01 15:56



Bookmark and Share


  Tera
mkt mkt fint...
2010-02-03

    C3H5(NO3)3
detta var otroligt vackert skrivet!

bravo!
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Blue Bird
Blue Bird