Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så dumt av mig att tro att det bara var jag

trode det var bara jag
trode att du bara pratade med mig
trode ja betyde något mer för dig än nån annan
vet att ja överdriver
men ja är svag just nu
och det vet du
jag ville vara den du berättade allt för
den du älskade
men nu vet ja inte vad ja är
det finns så många andra
så många som älskar dig och som du älskar
ja har pracis lärt mig hur man älskar och trode att det fanns någon som älskade mig..
men tydligen hade ja fel
och nu vill ja inte älska någon mer
det räker med dig

önskar att du kunde komma och hålla om mig.
önskar att du älskade mig
önskar att ja var den ända för dig.

men nu vet jag
och hatar att ja var så dum
och nu ska ja bara glömma allt
och låta dig gå

så dumt av mig
att tro
att det bara var jag.




Fri vers av ingen
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-01 16:41



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Jag tycker så mycket om din fina dikt
som är skriven med så mycket känsla
Och så väl beskriver förlorad lycka och övergivenhet
där ännu inte hoppet insmugit sej,
men ja hoppas...
Av en slump eller övervägt; inledningsordet "trode"
som också kan läsas 'tro det', är bästa tänkbara början.
2010-10-18

    eva m h
Smärtsamt
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

ingen
ingen