Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte där än, men...

Idag om tre år då fyller
ett visst kärleksföretag
ett halvt centum, om
nu företaget fortsätter
att frodas och inte nån
av personalen jordas!

Men vi hoppas så klart
att de åren skall gå
som hittills lika gott
och underbart...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-02 00:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag vill säga Grattis!


Den här dikten var underbar, och inger hopp!


/Ann
2010-02-03

  Lavinia Röd
GRATTIS! Det kommer att gå jättebra tror jag!
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt