Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt från förra året skriven den 15/6-09


Räcker det?

Vet du vem jag är?

Jag är nog den värsta människan på jorden

Jag borde straffas på ett egendomligt sätt

Det måste kännas inuti

slitas

rivas

brännas

Så jag senare kan stå där

och skämmas



När frågan:

"Men mår du bra?"

kommer.



Jag, troligen världens mest meningslösa människa

säger:

"Vem fan mår bra?!"



Men jag kan hoppa upp och peta dig med nageln i ögat

om det räcker för social konversation för dig



Jag kan läsa alla mina dikter för dig

Jag kan skrika ut samma dikter på göteborgsgator

Jag kan ta en kniv och rista in alla ord,

från alla mina dikter

på din hud



Samma bokstäver, ord och meningar kan jag sedan

börja rista in på alla väggar i hus, lägenheter och busskurer



Har jag då blivit tillräckligt galen för att tas ifrån den här världen?




Fri vers av Kabbeleka
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-01 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kabbeleka
Kabbeleka