Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn & Grus

Vem är hon
som gömmer sig
bakom regn & grus

Vem är hon
som läser mellan radera
och träffar rätt med känsla

Vem är hon
som läser det oskrivna
och som återger det outalade

Vem är hon
som begåvats
med gudomlig skönhet
och denna förmåga




Fri vers av Metaformannen
Läst 299 gånger
Publicerad 2010-02-01 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Metaformannen