Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Calypso sjunger

En duva sjöng för mig i natt
om en sång där längtan spelar ut sin roll
i livslust och vin

En åldrande man berättade för mig
om havets förföriska vaggvisor
om Calypsos läppar

i staden som sjönk

Dessa ser
Dessa vet

om en kommande morgondag

Sjung för mig
Du, skönsjungande fågel
Sjung mig om en grönskande morgondag
rakt ut ur hatets epicentrum

Le bort mitt onda
Sätt mig på en pappersbåt
och låt Calypso ta hand om resten

I morgon har vi tagit oss ur skottlossningen




Fri vers av Slagord
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-01 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord