Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Vid flygplatsen står jag vid flera val.

Bör jag

föredra en mindre saknad
än att uppleva momentan sötma,
likt de läppar du bär
mitt gyllene kloster.

Att miste något så
sentimentalt,
för att endast leva imorgon
i balans.

Men sedan fängslas av de mest
sagolika danssteg,
tvingar universum mig till det
mest uppenbara


att kyssa dig.




Fri vers (Prosapoesi) av Paulus Johannes Allaverdi
Läst 1100 gånger och applåderad av 61 personer
Publicerad 2010-02-02 01:17



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Underbart!
2011-05-01

  Marina Iren Engan
Finstämd och vacker.
Hör nästan melodiösa toner föra fram texten.
2010-08-01

  aol
vackert vännen
2010-05-25

  Vildand VIP
För en sång en saga så innerligt vackert formulerad, tackar jag.
2010-05-16

  Matilda Linnéa Tinér
så fängslande
känslosam
och tilldragande.

vackert skrivit!
2010-04-27

  Stjärnöga
Javisst är det så..
Inget är så lockande ljuvt
som sötman i en kyss
och hettan i ett hemligt
kärleksmöte ;-)
2010-04-24

    christie
Riktigt bra känner hela känslan som finns
2010-03-22

  Feminaz
Denna är fängslande vacker, kärleken ännu oskuldsfull, möjlig för den som tror den...
2010-03-20

  Dyrbye
Du gjorde rätt i det val du gjorde.. Som du själv sa, det blev till något vacker och något minnesvärt! Håll hårt fast vid det vännen! Fint skrivet, otroligt! :)
2010-02-25

  Suzy med punkterna
Vackert och med en känsla som känns
2010-02-20

  Maiah VIP
vackert diktat!!
2010-02-20

  Johan Bergstjärna VIP
Bra!!
2010-02-20

  firefire
underbart skriftat,verkligen!
2010-02-17

  greajt
duöh jag ska nog... vänta...
*spara som bokmärke*
så gjort det nu
bra
2010-02-14

  Bibbi VIP
Berörande starkt.
2010-02-11

  © anakreon VIP
Den unga kärlekens allomfattande intensitet fångad i vackra, näl valda ord.
Applåd.
Calle
2010-02-08

  Rosen VIP
Livet ger oss ständigt ett val, där dilemmat alltid kvarstår... att hålla stegen fullt ut...
i denna så sköra kärleksdikt väger du de olika valen i dina händer och spär på med en kyss.
gillas!
2010-02-07

  Gormsen
Ljuvlig kärleksdikt av högsta klass! En riktig litterär peripeti i slutraden! Bravo!
2010-02-05

  Quasimodo
Valen och kvalen i att välja nu för det man inte vet, men ger en skön känsla för det att välja att vara i nuet med det som är !! Bra
2010-02-05

  blaite
Mycket vacker och skör text..
2010-02-05

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker text om det svåra att välja.
Aldrig får man veta om man valt rätt.
2010-02-03

  anits VIP
Du skriver så bra , berör med
dina ord....
2010-02-02

    SannaBK
Jag skojar inte att varje gång jag läser dina texter så ryser jag:D
2010-02-02

  Vingslag
mål lös, helt birljanta ord, helt helt helt...fantastisk
2010-02-02

  Monika A Mirsch VIP
o vilka flygplan du besitter och så nära du flyger - grattis!
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Paulus Johannes Allaverdi
Paulus Johannes Allaverdi