Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

-VERS 1------------------------------
Inte ska du väl klaga?
För hon kommer alltid tillbaks
Inte ska du väl ligga här
och ta upp all plats du förmår

Du kan inte se det
Det ser inte så ljust ut för dig
Du varken hör eller ser
Att det svartnar och går över i moll

-BRYGGA-----------------------------
Kan du inte se det?
Varför står du still?
Säg mig, hur är det?
Men säg någonting!

-REF---------------------------------
Är det så du ser mig?
En ständigt orörlig staty
malplacerad bredvid dig
En ständigt orubblig martyr

Dom kanske kommer kanske minnas mig...
Men du kommer bli saknad

-VERS 2------------------------------
I ett känslokallt gränsland
Fryser marken till is
i ett gränslöst vakum
Finns ingen plats för dig

Det är bara en känsla
Men det är det enda jag känner för nu
Och trots att det inte rör dig
Rör det ingen annan än dig

-BRYGGA-----------------------------
Jag kommer aldrig förstå dig
Men se på oss nu
Jag vet inte hur du förmår dig
Hur står du ut?

-REF---------------------------------
Är det så du ser mig?
En ständigt orörlig staty
malplacerad bredvid dig
En ständigt orubblig martyr

Men nu får du väl ge dig?
Nu får det fanimej va' bra
Kanske dags att bege sig?
Dags att tacka för sig och ge sig av

Dom kanske kommer kanske minnas mig...
Men du kommer bli saknad

Du kommer bli saknad
Du kommer bli saknad
Du kommer bli saknad
Du kommer bli saknad




Fri vers av Twobo
Läst 516 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 05:27



Bookmark and Share


  Lady Alassa
intressant
kan det vara någon som försvunnit i melankolins fängelsehåla som är saknad mycket saknad med sin svunna glädje
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Twobo