Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett dilemma

Du, Du, Du
Alltid är du där
Fast jag lämnat dig
Kedjat fast mig
Kan inte ta mig loss!
Du fräter på mitt inre
Lämnar mig inte ifred
Tystnaden är total
och ändå…
är det bara
DU
Hur kunde jag överge det där enkla
trygga
för mina egna lögner?
Istället; fastklämd mellan moralitet och dilemma

Du, Du, Du!

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-02 09:02



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I ett annat jag finns delar av ditt du
när vi blir det som är i ett nu
ser jag bara du
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline