Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag

Så slog Du mig så där i hjärtat igen
jag hade glömt med vilken kraft
slagen brukar träffa mig
De fullkomligt slår ut allt
vett och förstånd
(om jag nu hade något innan jag träffade dig)
Det är som om kroppen glömt
hur dina stötar känns
hur din värme tränger in
och kräver mitt syre
Det är bara du som kan föra mig bort
i vindens andetag
föra mig till Dig
Det är bara Du.

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 383 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-02-02 14:13



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vacker. Tappar nästan andan. =)
2010-04-12

  blaite
Grymt bra.
2010-03-16

  Paulina LH VIP
Härligt! :)

*applåd*
2010-03-11

  Betlehemsstjärnan VIP
En vacker hänförd kärleksförklaring../B
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline