Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viska

 

 

Något vackert i ditt öra

 

något som jag bara vill att du ska höra

 

veta, känna

 

 

men aldrig berätta för någon annan

 

 

för då kan det bli fel

 

Nej slut dina ögon och lyssna nu

 

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-03 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP