Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagord

Poesi. Poesi, den ringa glöd som pyr.
Vad är detta för livskraft om blott ej en sång om poetens evigt sorgsna hjärta?
Det brustna. Det lagade.
En sång om kärleks klagan, om barnaskratt.
Om mödratårar.
En mänskas stund att andas, den fulla rätten att skrika ut ett andetag.




Fri vers av Slagord
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-02 15:54



Bookmark and Share


    Furious Stylez
här slog du huvudet på den berömda spiken, du skriver jävligt bra här om diktens urkraft
2010-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Det tar sig!
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord