Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland går jag sönder

Ibland går jag sönder,

är trasig,

faller isär,

är splittrad,

går i bitar.


Som ett pussel;

hundratals bitar - tusentals bitar.

Men tålmodigt

och kärleksfullt

samlar du ihop de utspridda bitarna – delarna

och gör mig hel igen.




Fri vers av Poson
Läst 486 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-02 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson