Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom in

Kom in, inatt har jag ändrat mig igen
Vi kanske inte är menade för varandra, men än sen?
Det går inte att neka den njutning som du ger
Speciellt inte inatt, du vet att jag bara vill ha mer

Kom in, jag ska spela en stor roll ikväll
Jag ska få dig att njuta strax innan jag säger farväl
För trots allt går det inte att blunda för den känslan som du ger
Viktor, vi kunde ha haft allt men det finns inte mer

Du vet inte vad kärlek är
Du bara agerar som du blir tillsagd
O även om jag aldrig gav direktioner
Var du bara en marionett med någon annans regi
Du vet inte vad uppoffring är
likväl uppskattning av någon annans
Din famn är inget hem bara ett halvmögligt logi

Du vet inte vad älska är
Du bara berör som någon har lärt dig
O även om jag aldrig gav ledtrådar
Var du alltid bara en stumfilm med någon annans regi
Du vet inte hur du vill att slutet ska vara
Likväl början mitten eller manus
Men jag lovar, hela din närvaro tog all min energi

Men för all del, kom in
Jag lät dig ta en stor plats för tidigt för att veta bättre
Men jag måste stänga snart, för min hud blir bara trängre
Jag låser mina ben runt dina för vi är vackra när vi är nakna
Det var någon som trodde på oss, den rösten hör vi aldrig när vi är vakna
Vakna Viktor, drömmen är oss förbi
Din famn är bara ett tomt eko och en fattig mans logi
Jag kommer aldrig bo där permanent, mitt immunförsvar är för svagt
Och även den hinna som skulle skydda mitt hjärta har blivit för vagt

Så släpp alla spärrar, inatt är jag din
Du är vackrast när du inte säger nåt
Och jag är bäst när jag är som en maskin
Jag vet att du blir nervös i min närhet
Jag kan se din tafatthet och känna din stress
Men Viktor, utan några band mellan oss finns det ingen press

Jag öppnar allt för dig inatt, ger dig det du aldrig mer kommer få
Bara en sista glimt av himlen innan jag stänger porten
För sen måste du gå
För Viktor, de säger att du är vacker o du är bra
Men du gör bara som du tror att du borde
Du vet inte vad kärlek är
Du skulle aldrig kunna känna så som jag gjorde




Fri vers av barbarella
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-02 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barbarella
barbarella