Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

Snöflingor virvlar nerför mina kinder
Jag blåser ut luften kall som ett moln
Det gnistar under fötterna och jag tänker på dig
Kanske har du slut på ord
Kanske har du bara ett offers sinne

Jag hade sagt att jag aldrig skulle börja röka
Jag skulle aldrig förgifta mina lungor
Med svart sot
Som lögner, som gör det svårt att andas
Men den kväver ångesten, som är värre
När du är tyst och jag minns
Kanske har du bara en svår karaktär
Kanske lär du dig av dina misstag

Det tar exakt en timma att gå 12 rundor runt fotbollsplanen
I en ganska rask takt
Jag får inte stanna till
Och låta det hinna ikapp mig
Det var inte som att du hade förpliktelser mot mig
Det bara hände
Kanske ljuger du inte i vanliga fall
Kanske har du bara ett offers sinne

Det är kalla vinternätter
Och jag somnar inte förrän till gryningen
Nånstans långt borta hör du av dig ibland
Du skrattar och skämtar
Och när vi träffas kramas vi i timmar
Och du kysser som en gud
Kanske behöver du bara vakna till liv
Kanske är det jag som borde




Fri vers av barbarella
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barbarella
barbarella