Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven nu 2/2


Kärleksslagsmål

Hur mycket ska ett hjärta tåla?
Slag knivar och psykiska ilningar
Varför stirrar du?
Varför ler du?
Varför sa du att du var kär?


Trotts att du gick så väcker det så mycket frågor i mitt huvud.
Jag blir så arg och ledsen och frustrerad.
Det kommer ju ändå aldrig gå bra så det är lika bra att strunta i kärleken.
För det finns ju ändå ingen som kommer att ta emot mig när jag ramlar
Det får bli jag själv då då.

Jag vet inte vad jag ska göra åt det
som är fel
åt det som är fel
åt det som är fel

för jag kanske inte orkar ändra mig. Varför känns det alltid som allt är mitt fel. Mitt liv min existens, finns du ens? Är du programmerad så du skulle väcka känslor i mig för att sen berätta hur du kände? Testas jag av hur mycket mitt hjärta klarar av? Då ska jag tala om att det klarar det mesta. Så kom ni med erat bootcamp så ska jag slåss för mitt liv, för mina åsikter för mina känslor, för mina drömmar och för mina ord.




Fri vers av Kabbeleka
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kabbeleka
Kabbeleka