Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens vits är du. Ett stort fedt skämt.

Det kan inte fortskrida
Det kan inte ses

Sommarsång om kärleksprotes

Det må vara fint
Det må vara vackert

Men

Roliga vitsar spelas inte längre på radion

Det är kanske sorgligt
Det är kanske grymt

Förskonad skall du iallafall vare
Förskönad av din egen skönhet

MM..

Varför vara du? När man kan vara som

jag?




Fri vers av Mess
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-02 18:57



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Du skapar leenden med dina till synes lättsamma ord, synnerligen skönläst!
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess