Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte kär i dig

Jag är inte kär i dig
Faktiskt inte det minsta
Men jag skulle aldrig kunna säga det,
när du tittar på mig sådär blåögt och dina händer trevar sig fram

Det är nog bäst att du inte vet
Att jag bara har dig för att fylla upp mig
Jag konsumerar dig dagligen för att uppslukas
I någonting större än min egen existens

Men dina tårar börjar svida även på mina kinder nu
Och jag klarar inte av att veta att jag är allt för dig
Dina fingrar börjar riva sår även hos mig nu
Och jag klarar inte av att se din blick varje gång jag går ifrån dig

Jag älskar inte dig
Faktiskt inte det minsta
Men jag tittar dig i ögonen och säger det ändå
För jag vet att du inte kan andas utan mig

Det är nog bäst att du inte vet
Att jag bara har dig för att gömma mig
Jag utnyttjar dig dagligen för att få tiden att gå
Försvinna i en känsla starkare än vardagen

Men dina böner börjar även bli mina nu
Och jag klarar inte av att veta att du inte kan leva utan mig
Dina armar börjar knäcka även mina axlar nu
Och jag klarar inte av att se dig på knä varje gång jag lämnar dig

Jag gör allt för att du ska hata mig
Men du gör inte det
Faktiskt inte det minsta
Och jag sluter mina ögon, tar din hand och säger
Gör det igen
Du har din abstinens
och jag har min




Fri vers av barbarella
Läst 350 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-02 19:35



Bookmark and Share


    vilgot hellros
man känner igen sig, bra skrivet
2010-12-09

  Paulus Johannes Allaverdi
En text man kan relatera till. Du lägger upp det jättesnyggt, jättebra :)
2010-04-07

  Mikael A
...vacker sorglig text...känner igen mig.
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

barbarella
barbarella