Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stirrar ner i marken där jag går..


bleknar

när jag betraktar
skymningsljuset
som har glömt bort sin existens
och ser en utspädd fläck på himlen
som du kallar sol
tvingar sig
tveksamheten på mig

kväljande
kvävande
vintertystnad

när jag betraktar
din sällsamma hud
som slutat skimra
och försöker leka med din blick
som suddats ut
(matt av likgiltighet)
kryper tvivlet
tätt intill
försöker nässla värme
men
misslyckas









dagen är oftast svartare än natten




Fri vers av soulmate_
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-02 21:13



Bookmark and Share


  staff
När jag läser detta inser jag.... du måste skriva en till bok!
Jag är gärna kontorsråtta på vårt förlag!
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_