Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Absurditeten tar över...
Men det roar mig för stunden
skynda dig!
Jag tröttnar snabbt, pendlar och går i vågor
Vill inte dränka mig i snön...

Jag vill brinna på stranden




Fri vers av hilja
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-02 21:33



Bookmark and Share


  wiicca
Snuskigt bra skrivet!!!!
2010-02-19

  Lady Alassa
Gillar "absurditeten"
är väl livet
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja