Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likgiltig

Längs rännor från det läckande sållet, kallat tak
rinner Blod Svett och Tårar tillsammans i en ilsken flod

Hör droppparna på mitt golv
Ser pölen växa
gör inget åt saken

Blod Svett och Tårar dränker mitt jag



Ni får städa när jag gått!




Fri vers av hilja
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-02 21:41



Bookmark and Share


  wiicca
helt klart läsvärd,mycket bra flöde i texten.. går ju att tolkas på olika vis!!
2010-02-19

  hilja
Mer Solidaritet i livet, gör kanske livet lättare att leva :)
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja