Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen verkar lite seg i dag

Jag drogar mig lite grann
mamma
med citalopram
och lergigan för att hålla humöret stabilt
i balansgången
orkar ju inte gråta hela tiden

Och nu ska jag lära mig att sova
på nytt
mamma
med propavan
för livet är bara skräp ibland
du vet när ödet hånar en
och kör ens känslor genom mixern
hackar liksom sönder
allt som man tror på

Just nu sitter livet
med startlista och stoppur
men även med blodsmak i munnen
håller jag mig till min speciella teknik
att leva

Ja jag vet
det finns säkert en hel del
mer sofistikerade döttrar
än mig
mamma
och du blir definitivt stressad
av mig och mitt ibland
men du förstår
att när korparna lyssnar
tysta
och rödvinet skriver poesi
via mina fingrar
så känner jag en gränslös lycka
ett tecken på att jag är
vid liv










Fri vers av opheliavampira
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-02 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira