Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är jag




Vart ska du gå?

Det sover en kvinna i min säng

 

vi har ingenting otalt med varandra

 

hon andas kort och hårt i min nacke

och förklarar natten igenom varför hon måste gå

innan någon av oss vaknat




Fri vers (Modernistisk dikt) av Tera
Läst 476 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-02 22:37



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Dråpligt
Reson och resonemang i en lägeskonflikt
2010-02-07

  vera gade VIP
Utmärkt beskrivning av "förväntningsångesten", så svår att frigöra sig från...
2010-02-04

  Suzy med punkterna
Känner känslan
2010-02-03

  emanuel karlsson
håller med gulligt
2010-02-03

  Carola Zettergren
Jag läser den här texten, som en ödesmättad dikt... Där någon föralltid lever i ett evigt farväl till sig själv, sitt verkliga jag....
2010-02-02

  Tini Tut
Gillar....
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tera
Tera