Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade den här i en låda...blev visst kär en gång


Allt jag redan visste

Jag borde ha hållit hårdare i mitt hjärta
Jag borde inte ha bjudit ut mig igen
Allt jag redan visste
Hur korthuset skulle rasa
Varför jag aldrig kunde ha blivit din

Jag borde verkligen sparat på orden
Jag borde inte ha gjort samma misstag igen
Allt jag redan visste
Hur mycket jag än gav kunde jag inget få
Varför jag aldrig kan beskylla dig

Jag borde aldrig ha rört vid dig som om du vore min
Jag borde inte ha kysst läppar som längtade bort
Allt jag redan visste
Hur du vänder dig om går åt andra hållet
Varför jag alltid känner sådan sorg

Jag bör nog inte ringa dig mer
Jag bör nog låta dig få orden från en annan tunga
Allt jag redan vet
När jag nu inte längre får vara hos dig
Nu dansar vi inte längre, mitt hjärta

Tyvärr blev slutet med en lögn
Tyvärr kom slutet alltför snart
Ångrar ingenting och inget jag sagt har varit osant
Allt jag vet nu är att vi aldrig varit längre ifrån varandra




Fri vers av Erik Wiberg
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg