Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stubbar talar ej

De starkaste överlever i år

och har de svaga efter sig

 

som tåg, radband

vadar över diken

vadar över åar

gränsen går snabbt att passera

luften är klibbig i detta gränsland

månfaldiga kvinnor dansar över ängarna

hopsvetsade händer

ja kloningen gick bra

här liknar alla varann

här är alla samma träd

 

 skogshuggaren skrockar förnöjt

han kan välja och vraka




Fri vers (Modernistisk dikt) av Tera
Läst 623 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-02-03 00:06



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket bra, älskar liknelserna!!
2010-02-04

  Gormsen
Låter lite som livet på Stureplan ... Bra tänkt och bra ihopkommet!
2010-02-03

  Suzy med punkterna
När vi inte tillåts vara den vi är och "överheten" ska styra över både tankar och känslor. När ingen betyder något utan tvingas gå som zobies i en enad flock.
Har funderat över den här texten idag........den säger så mycket bakom orden.
Snyggt!!!
2010-02-03

  Feminaz
Intressant titel... en dikt som manar till eftertanke om... att vara sin egen, behålla sin identitet, sin kvinnlighet?

Formuleringar som fängslar!
2010-02-03

    Jane S VIP
kunde han verkligen välja, alla såg ju likadana ut:)
2010-02-03

  Gangleri
''Välja och vraka'', han är fördum för att inse att han alltid väljer samma ^^
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Tera
Tera