Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej!


Lycka

Jag dansar i mitt sovrum

I ensamhet

I tysthet


- Men fan vad bra jag mår




Övriga genrer av Tenshinhan
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-03 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tenshinhan
Tenshinhan