Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbaka till nollpunkten



där varken plus eller minus finns
och den här gången
är orken slut
det är bara
tomt
på temperatur
färger blandas
till gråtoner
i zoner
där trådar
av ingenting
spinner sitt nät
och tystnaden
gör sitt intåg
det är nollgradigt





Fri vers av glittertindra
Läst 610 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-03 10:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Detta var mycket smärtsam läsning.

Håller dock tummarna att det ska ljusna.
2010-02-09

  Mr Lindemann VIP
Usch, det låter inger bra
Sådär en lagom grå vardag
utan stänk av blänk
2010-02-03

    ej medlem längre
Jag läser in ensamhet i denna:(
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra