Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordlig Sisyfos

I snöovädret
kämpar en man med skovel
yrsnön driver in




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-03 21:18

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Njord
Kämpar är ett bra ord i sammnhanget! Bra haiku ger fin bild!
2010-02-04

  Gunnel Eriksson VIP
Utmärkt bild!
2010-02-04

    papillon
Syns jag ända ner till Norrköping???
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP