Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om hur man ibland kan känna när det inte blir som man tänkt sig.


Kaos

Utan förvarning kommer paniken över mig.
Vad gör jag nu?
Hur kommer jag härifrån?
Vad är bäst?

Fly hem till sängen och glömma att allt det här har hänt?
Glömma stressen.
Glömma all tid.
Kanske till och med glömma att jag lever.

Men så kommer det en röst i mig som säger till mig att inte ge upp.
Att man inte kan fly från sina problem bara skjuta upp dem till en annan dag.
Men den dagen träffas man av dem igen starkare än vad dem var tidigare.
Men om vi bara jobbar på och inte ger upp finns lösningen framför oss.
Lika enkel som självklar.




Fri vers av Spagazz
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-03 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spagazz
Spagazz