Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chet baker



i en knöglig bild på kylen lever vi som förr
i varandras leenden
i en omfamning
i en rak konfrontation av känslor
slog du mig
år efteråt
jag grät åt vad den bilden visade
jag önskade mig år tillbaka





Fri vers av jonas a
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-30 01:03



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
så vackert...jag känner igen mig i varje ord.
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a