Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din lag

Ditt maktbegär
begär
av en trasig själ
missär

stanna

ta min hand
ta mitt hat
gör mig hel
för all del
gör mig stark...

men du söndrar mig
förnedrar mig
förseglar mig

en spark
ett slag
jag lyder din lag

tokigt va?
hur man kan överge sig själv
förändras
förpestas
bemästras

du får som du vill
jag står still

knyter din kravatt
medans du skrattar
ditt vidriga
snuskiga
äckliga
hånande skratt


tror du att du har segrat nu
bara för att du brutit mig samman och i tu?

jag står fortfarande
kanske inte rak

i tystnaden är jag fortfarande
ett vrak

men jag står
och jag hoppas att du förstår
en dag kommer domen
då blir det du som får lyda en lag

tills dess
stampar jag ner min 35:a
och skrattar mitt falska
förädiska
förödande skratt

ha ha
ha ha...




Fri vers av Amanda Kullenberg
Läst 836 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2010-02-04 10:16



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Bra och berörande
2010-02-07

  himlens hemlighet VIP
du är bra du, starkt och berörande
2010-02-06

  Daniel_78 VIP
en text med mycket berövade känslor.
ta den till en uppläsning och det kommer spraka om den!
2010-02-06

    gitta holmberg
Stark text Jättebra
2010-02-06

  Annie b'larsson VIP
Jag läser och tänker: vem är det som gjort så illa...ta hit idioten! Pennan och ordet är det absolut bästa vapnet. Hoppas du kommer på en riktigt gruvlig hämnd.
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Kullenberg
Amanda Kullenberg