Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens små underverk


Solen, den vita snön

tar sig in bakom ögats
betraktelse...

Vackert och ljust..

värmer varje sinne

kanske ett vackert
nytt minne

Fågelns kvittrande

skvallrar om vår

som inträder längre
fram...

Det föder ny längtan

men som är värd att
vänta på...







Fri vers av Margithe VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-02-04 11:53



Bookmark and Share


  Päronsplitt
En dikt full av ljus med ett varmt famntag om sinnet..som sakta skapar större och större längtan om den årstid..som är värd att vänta på. Tycker om!
2011-03-11

    ej medlem längre
skönt att läsa positiv lyrik till och från.
bra skrivet!
2010-09-09

  aol
underbart säger jag, dikten är så fin,
2010-02-04

  Rolfsdotter
Behöver påminnas om att den faktiskt väntar, våren...vintern blev ovanligt kall och lång...längtar efter att solen ler sitt varma leende mot oss snart igen...och bryter igenom...
2010-02-04

  Elaine.S VIP
"Fågelns kvittrande

skvallrar om vår"

Sånt här skvaller lyssnar jag gärna på:))
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP