Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en del vänners råd och hur fel dem egentligen stämmer.


Hennes förlust

Ensam igen.
Överallt omkring mig dansar par i ett glädjerus ut av musikens rytmer.
Du sa till mig att tänka att det var hennes förlus.

Men om det nu är så varför är det då jag som står här ensam?
Varför är det mitt liv som faller i mörker?
Varför är det jag som har ont?
Varför är det jag som får gå hem genom stan helt ensam?

Helt ensam.
Vad har jag gjort för att förtjänna allt detta?
Varför får aldrig jag känna den här härliga känslan kallad kärlek?

Du säger hennes förlust.
Jag säger låt mig då få träffa en vinnare.




Fri vers av Spagazz
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-04 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spagazz
Spagazz