Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min man är där 3 dag/vecka och personal där gör ett jätte gott jobb som inte bara glädjer vårdtagarna utan även oss som lämnar våra kära där!


PÅ DAGVÅRDSSAMVARON

Mel Sockerbagaren

På dagvårdssamvaron här uti huset
vi trivs och njuter mest hela dagen
Vi passas upp ju och klappas på
här sitter aldrig nån ensam då!

Och vi får middag efterrätter goda
och kaffe, kakor och andra saker
Och vi är glada, för det vi får
och på fredag, vår sång då går!

Och på måndag morgon är vi tillbaka
och dörren öppnas med miner glada
Och vi mår gott, att vi är här
Men väl hemma, hit tanken bär!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-05 09:32



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart komponerat och grattis till en plats bland de fem uppmärksammade!!
2010-02-06

  Lavinia Röd
Vad underbart att något fortfarande funkar i Sverige! Väldigt fint skrivet!
2010-02-06

  Monika A Mirsch VIP
en väldigt varm text om att ge och att ta - BRA!
2010-02-05

  En strimma av guld
Fin hyllning till de som ger och hjälper.
2010-02-05

    sajo
Jag hör hur min mamma brukar om en avdelning som kallas Skogen i Ludvika där en anhörig till hennes man bor. De är dementa och vet inte så mycket om varför de är där
men de har en underbar stämning och atmosfär

personalen sköter verkligen om de som vårdas där med
varsam hand
min mor brukar lätta upp stämningen med sitt dragspel och lite sång där och musiken de håller verkligen så kär

En bra skrift av dig.
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt