Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag satt på höjdens plana yta...

 

jag satt på höjdens plana yta

en plats jag ej mot nåt vill byta

jag skriker ut min smärtas sorg

det gör så ont i bröstets korg

 

nu tårar vilja rinna fritt

men hindras genom tankars ritt

av sunt förnuft ska livet levas

och allt ur grytan sakta slevas

 

att finna orsak till det skedda

kan hjärtats sköra känsla rädda

då menas nåt med det som händer

och nya tankar smärtan vänder

 

(c) tk.




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 975 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-06 22:22



Bookmark and Share


  LeOs
Tycker bra om dikt skrivet i rim. Du gör det jättebra.
2010-02-07

    ej medlem längre
Väldigt snyggt med rim till jambisk fyrtakt. Flyter fint och budskapet går rakt i hjärtat:)
Jättefin!
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra