Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardags kärlek

Du ligger här i nattens mörker
Nära intill mig, läser en tidning

Ibland läser du högt för mig
Och skrattar åt vad som är skrivet

Vi har haft ännu en dag tillsammans
Delat livet med varandra

Tänk vilken gåva, att dela livet
med den man älskar...

Sov gott min älskade...





Fri vers av Lotta Eng
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-07 03:25



Bookmark and Share


    Blomsteräng
*ler* Härligt vardagskärlek är det som är kärlek
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng