Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Berättat av Ewa-Britts dotterson Simon Wahlström som fyller 11 år 12 februari


Djurens lugna liv

Det är lugnt i djungeln,
skogen och savanen
men inte i staden.

För där finns det snickare
som hamrar, bilar som mulrar
och flygplan som susar i luften.

Men i djungeln har aporna
sina egna revir, i skogen
sover ekorrarna och i
savanen är lejon mätta.




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-07 12:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja vi bråkar vi människor....för att synas och höras
och få det som ska göras
att bli gjort
snabbare än fort
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt