Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber om att få drömma

Glömma


jag ber om att få drömma.


För jag vill aldrig glömma ett ansikte som ditt




Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-07 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein