Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drabbad

Min kropp ett slagfält

Du har drabbat mig

Skadad för livet ligger jag

Lyft upp mig

Bär mig hem till dig

Du som ska kyssa såren

Och sedan i alla dagar smeka mina ärr




Fri vers av Dalia
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-07 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dalia

Mina favoriter
Resonans