Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även nej kan ge plus!

Många anser ofta
att så länge vi tycker precis lika
då är allt så gott, väl och bra.

Men att ständigt samma åsikt ha
då händer ju inget alls tycker ja´!

Det är ju det olika unika,
som andra har och bär, det är ju det där
som oss alla andra så skönt kan berika...

Att inte låta det få komma fram det är ju,
som att självaste livets möjligheter totalt svika!




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-08 11:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vi måste ta del av andras erfarenheter- vi hinner inte göra alla själva på den korta tid vi vankar här
2010-02-14

  Stefan Höglund
Det är ju det som är kunkap att kunna ta del av andras åsikter och känslor.
2010-02-08

  Akke
Nä, inte göra som Svenssons gör
man får skilja sig från mängden
inte göra som Svenssons gör
man får göra som man vill
2010-02-08

  Lavinia Röd
Så sant! Det är roligare att prata med de som tänker annorlunda.
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt