Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppskjuta & förhala - limerick

 

En språklingvist bosatt i Bromma
som hade för lätt för att komma
kom på att försening
i utdragen mening
är satsdelar åtskiljt av komma




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-08 15:19



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
He he he he
Riktigt rolig och finurlig!
*applåd*
2010-02-21

  thyra
Otroligt bra! Kul påkommet!
2010-02-08

    C3H5(NO3)3
jag har en om rosenlunds ängar... men den tar vi en annan dag.

bra! ;)
2010-02-08

    ej medlem längre
ha ha ha Gud så bra och ... Fyndigt
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP