Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med dig måste man vara varsam



så att du ser att du inte behöver vara kall

men förtroende vinns över tid,

jag får inte försöka smälta dig

om du brinner - brinner du för fort,

och aska blir allt jag får kvar

i mina händer




med dig måste man dansa i takt,

du förlåter inte ett brott mot musiken,

för du kan inte förstå

att det finns de som inte

känner musiken




Dig måste man låta löpa fri

och riskera att du inte kommer tillbaka

för om jag stänger dörren om din kropp,

stänger du dörren om ditt hjärta



och kommer du inte tillbaka -

är det bäst att inte sörja dig

för alla dina fel,

som jag klänger mig fast vid,

säger en del om mig själv




Fri vers av amarcord
Läst 438 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-02-09 09:11



Bookmark and Share


    Issand. VIP
åh.. skulle önska att jag skrivit den här. så vacker.
2014-02-26

  Jerrpan
Så sant, så vackert skrivet. Du har fångat verkligheten.
2010-02-14

  viola
Så vackert och rätt skrivet!
gillar särskilt dom här raderna:

med dig måste man dansa i takt,
du förlåter inte ett brott mot musiken,

Fint(:
2010-02-14

    J. Herward
complicated and pure of heart
2010-02-14

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om den krassa tonen mellan kärleksfulla ord. Tänk om alla hade sådan insikt och intresse för sin partner/vännen/syskon osv.
Denna sparas helt klart!
2010-02-14

  Karl den store
Otroligt fin!
2010-02-14

  Line W
Jättevackert!! Kram :)
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

amarcord
amarcord