Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem får slå följe med dig...


du vet den där känslan
den där som vrider om
som får dig att känna
avståndstagande och kyla
där du hamnar i din egen kokong
och det känns som din enda trygghet
för ingen kommer åt dig
och skadan blir obefintlig
det är då som du på allvar
välkomnar den enda som kan följa dig
i den stunden tar du emot
rädslan
i full kraft
och det fyller ditt hjärta
tränger ut
allt annat
som möjligtvis
kan värma
och göra stegen lättare
så vem släpper du in i ditt inre?
den som håller dig fången
eller den som släpper dig fri....
vem vill du ha som vän
i ditt liv...




Fri vers av glittertindra
Läst 708 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-08 20:25



Bookmark and Share


    IaK
den som tar med mig, och min rädsla, ur kokongen. Den som sen kan leva med oss båda.
2010-02-10

  walborg
Att lita på sin innersta intuition i en relation och kunna känna när någon annan vill min frihet ... detta är fint skrivet!
2010-02-09

  Bibbi VIP
Den som släpper mig fri slår jag följe med!
Rädslan och fruktan är vår tids farsot och den måste jag motverka med alla till buds stående medel.
Applåd för den perfekta beskrivningen av detta fenomen.
2010-02-09

    ej medlem längre
Gillar hur du ställer frågan...gillar hur du beskriver allt det ...innan.
mycket bra!
2010-02-08

  peter markurth
gillar dena mycket
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra