Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal



smärtan klär av sig naken
och börjar tala

brösten styvnar då lögnen blåser kallt

det finns en ömtålighet i sanningen
som får hjärtat att bulta

erotik med känslor som insatts

sittandes på en träpall
känner jag svetten rinna ner för magen

förödmjukelse som smeker halsen
och kväver rösten

det är dina händer som får mig att darra

jag har inga kläder på mig

det har jag aldrig inför dina ögon

jag ryser

då du lämnar rummet




Fri vers av Nerdissta
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-08 21:43



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Åh fantastisk, både stiligt skriven och känslonaken!
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta