Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget tillstånd


Lycka?

Du fick mig att känna mig så levande.
Jag förstod inte varför.

Försöker fånga den där känslan igen.
Men den finns inte.

Jag skulle vilja att du kom till mig igen.

Inser att jag är min egen fånge.
Och därmed min egen fiende.

Du kommer inte förrän jag insett det.




Fri vers av Hedwig Augustus
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-09 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedwig Augustus
Hedwig Augustus