Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt


Ett krig i mitt huvud
utspelar sig varje natt
då jag fumlar med knapparna
ibland
på mig själv.

En vaggvisa för mig
sjungs med renaste stämma
men ack
inte om söta små ting.

Allting som tar mig
till drömmarnas himmelrike
är älskat.




Fri vers av Livia
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-10-31 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia