Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihålig.

Jag är grå.
Urtvättad.
Ihålig.

Du gör mig.
Till något annat.
Till någon.

Jag vill tillhöra dig.
Vara din.
Fast ändå.
Inte.

Nu är det grått.
I mig.
Runt mig.
För jag är tom.

Du får inte höra av dig.
Du får inte tänka på mig.

För jag vill inte.
Tänka på dig.
Bry mig om dig.
Älska dig.

Jag måste komma över dig.
Komma över kärleken.
Den ostoppbara.
Farliga.
Kärleken.

Jag klarar inte av att må.
Må såhär som jag gör.
Allt äter upp mig.
Inifrån.
Utifrån.
Överallt ifrån.

Min själ vill rymma.
Ur mig.

För min kropp duger inte.
Jag är för grå.
För ihålig och tom.




Fri vers av beivor
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-09 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

beivor
beivor